Veel Gestelde Vragen


Wat kost een optreden van Apollo Mega Drive In Show?

Apollo Mega Drive In Show treedt al op vanaf € 395,- euro inclusief alle benodigde techniek, decor en btw. De kosten zijn met name afhankelijk van de datum, de tijdsduur van het optreden en de locatie. Neem voor je aanvraag contact met ons op en bel 06-23877230.
 

Is 'pauzemuziek' altijd inbegrepen?

Indien er pauzes zijn in het programma, dan is er vaak sprake van pauzemuziek. Over het algemeen is dit inbegrepen bij het optreden. Hierbij wordt er in de pauze muziek gedraaid op een lager volume. Voor een avondvullend programma kunt u kiezen voor een Zanger & Top DJ in 1.

 

Is het mogelijk een verzoeknummer aan te vragen?

Uit het repertoire kun je uiteraard altijd een verzoeknummer aanvragen. 
In sommige gevallen kan Apollo Mega Drive In Show een speciaal nummer voor je instuderen / spelen

 

Hoe lang duurt op- en afbouwtijd?

In het algemeen kun je zeggen dat Apollo Mega Drive In Show ongeveer 1,5 uur nodig heeft met opbouw (incl. soundcheck) en ongeveer 1 uur met afbouw.

 

Heeft Apollo Mega Drive In Show een extra microfoon beschikbaar?

Apollo Mega Drive In Show heeft minimaal 1 microfoon beschikbaar voor publiek/opdrachtgever, bijvoorbeeld voor speeches, 'stukjes' en acts.

 

Kan ik met Apollo Mega Drive In Show vooraf bespreken wat hij moet spelen?

Apollo Mega Drive In Show heeft uiteraard een bepaalde stijl van spelen en repertoire. Er kan in vele gevallen wel vooraf een keuze worden gemaakt die dan in een bepaalde set gespeeld worden. Of sommige nummers kunnen op verzoek worden weggelaten. Apollo Mega Drive In Show is hierin erg flexibel.

 

Wat is een optie plaatsen en hoe doe ik dat?

Indien je nog twijfelt en even wilt overleggen met je collega's of mede organisatoren, dan kun je geheel vrijblijvend een optie plaatsen. Opties zijn 10 dagen geldig. Indien er een tweede aanvraag komt op de door jouw gereserveerde datum zullen wij eerst contact met jou opnemen om te vragen of je jouw optie wilt omzetten in een boeking.

 

Hoe plaats ik een boeking?

Stuur ons alle informatie die nodig is voor de bevestiging en wij zullen de boeking netjes voor jou op papier zetten. Uiteraard nemen we eerst nog even contact met je op om alles door te spreken om daarna alles vervolgens te mailen.

 

Welke informatie heb je nodig voor een boeking?

Wilt u een boeking definitief maken, dan hebben wij de volgende informatie nodig;

 

- NAW gegevens opdrachtgever

- gegevens contactpersoon locatie

- NAW gegevens locatie + telefoonnummer
- datum van optreden

- tijdstip van optreden

- eventueel aanvullende informatie

 

Wanneer is een boeking definitief?

Een mondelinge, dan wel schriftelijke of per mail gemaakte bevestiging is bindend. Wij zullen hierop de boeking direct vastleggen. Daarna zullen wij u de overeenkomst + onze algemene voorwaarden per post of mail versturen en deze dienen binnen 5 dagen getekend weer te worden geretourneerd in de daarvoor meegezonden retour enveloppe of per mail. Indien u het contract per mail krijgt dan is een 'digitale' handtekening ook correct. U ontvangt daarna een door ons getekend exemplaar terug, voor uw administratie, tezamen met de factuur welke tijdig betaald dient te worden.

 

Wat is een technische rider en wat doe ik ermee?

Een rider is een aparte bijlage van een contract. Nagenoeg iedere professionele band of artiest heeft een rider. Hierin staan bv. technische zaken als hoeveel stroom er nodig is, hoe groot het podium moet zijn en al dan niet een kleedkamer etc.

 

Kan ik kosteloos wijzigingen aanbrengen in het contract?

Kosteloos wijzigingen aanbrengen in het contract is geen probleem.

 

Hoe verloopt de betaling?

Bij het boeken ontvang je naast het contract, de algemene voorwaarden en de rider tevens een factuur en die dien je 2 weken voorafgaand aan het optreden te betalen. De betaling verloopt via bank, maar indien je contant na afloop van het optreden wilt betalen dan is dat in sommige gevallen ook mogelijk.

 

Heeft Apollo Mega Drive In Show ook een nood- of weekenddienst nummer?

Uiteraard hebben wij een nood- of weekenddienst nummer. In geval van calamiteiten kunt u ons ten allen tijde bereiken op ons mobiele nummer 06-23877230

 

Apollo Mega Drive In Show is super allround en dus de perfecte act voor uw feest of evenement