Repertoire - Apollo Mega Drive In Show

Goede muziek, 'n leuke sfeer & de allerlekkerste hits van toen en nu!

Apollo Mega Drive In Show neemt je mee terug in de tijd met de grootste party klassiekers en dance classics maar ook staan er steevast actuele hits en de allerbeste meezingers op het programma van o.a. Hermes House Band, Stef Ekkel, Django Wagner, André Hazes, Frans Duijts, Snollebollekes, Guus Meeuwis, Jan Smit, Normaal en Frans Bauer. Apollo Mega Drive In Show is super allround en dus de perfecte act voor uw feest of evenement. 

 

Enorme Muziekcollectie

De Dj's van Apollo Mega Drive In Show hebben een jarenlange ervaring in het draaien van muziek in alle stijlen. Voor een personeelsfeest, gezellige borrel, verjaardagsfeest en elk feestelijk evenement is Apollo Mega Drive In Show een prima keus; met een enorme muziekcollectie variërend van R&B, Latin en Lounge, Disco of Dance, Reggae, Soul en Hollandse pop- en feestmuziek; draaien zij iedere muziekstijl met veel plezier! Een echte Allround Show dus, die zich graag richt op een divers publiek en de daarbij behorende verschillende muziek smaken. Apollo Mega Drive In Show is een uitstekende keus als entertainment voor je feest of evenement.

 

Ook achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid

Ook voor recepties, borrels of een rustige bruiloft beschikt Apollo Mega Drive In Show over passende muziek. Achtergrondmuziek waarbij met gemak een gesprek gevoerd kan worden. Achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid. Professioneel en betaalbaar!  


Wat vinden anderen van Apollo Mega Drive In Show?

Ineke Van Rumpt-Rutton - Vught 

Goede muziekkeuzes van Apollo Mega Drive In Show. Draaide geweldige nummers op de juiste momenten en ook nog 'n lekkere stem! Wij hebben de hele avond heerlijk gedanst. Top avond! Dankjewel!

 

Lees meer reviews … 

Apollo Mega Drive In Show, met 60's 70's 80's 90's 2000's hits, thuis op elk feest!