Alles Over Apollo Mega Drive In Show

De verhuur specialist voor Dj’s, drive-in shows, professionele geluidsapparatuur, licht- en decoratie. Wij kunnen als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat. Wij bieden een breed assortiment licht-, geluid-, en special effects aan van topkwaliteit. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan! 

Draaien & Zingen in elke stijl & voor elk feest!

De professionele Dj's, zangers & entertainers van Apollo Mega Drive In Show hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het draaien en zingen van vele muziekstijlen zoals loungemuziek, house, feest- en dansmuziek. Daarnaast kennen zij alle hit klassiekers en de muziek van nu. Apollo Mega Drive In Show draait in cafés, op bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bedrijfsfeesten en andere feesten & partijen. 

 

Persoonlijk, bevlogen, en altijd werkend vanuit passie voor muziek. Dat zijn de basis kenmerken waarmee onze dj's, zangers & entertainers zich al jarenlang onderscheiden. 

 

Wij werken uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur! 

Huurt u bij ons licht en geluid, of een complete drive In Show, dan bezorgen wij de apparatuur en installeren wij het voor u. Van complete geluidsinstallatie tot feest- en podium verlichting. Maar ook effecten zoals laser,- rookmachines,- hazers of een volgspot. Wij werken uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur zoals: Electro Voice,- Soundcraft,- Lexicon,- DAP,- DBX,- Shure,- Showtec.

Tot in de puntjes verzorgd!

Apollo Mega Drive In Show zorgt voor gezellige en onvergetelijke optredens met een focus op samenspel met het publiek. Alle shows zijn inclusief een mobiele drive-in-show, professionele geluidsinstallatie, een schitterend decor, desgewenst aangevuld met een fraaie lichtshow en diverse effecten zoals een volgspot, rook-machines etc. Onze Dj's en Zangers kennen alle  party-klassiekers als geen ander en weten van elke gelegenheid een feest te maken. 

 

Professionele Apparatuur

Bij een goed optreden hoort professionele apparatuur. De juiste apparatuur is namelijk van groot belang voor het succes van uw feest of evenement! Apollo Mega Drive In Show werkt uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur zoals: Electro Voice,- Soundcraft,- Lexicon,- DAP,- DBX,- Shure,- Showtec. 

professionele geluidsapparatuur zanger Mister Jukebox

Special Effects

Alle shows zijn standaard inclusief een schitterend decor en een professionele geluidsinstallatie, desgewenst aangevuld met een lichtshow en diverse effecten zoals een volgspot, rookmachines etc. Uiteraard wordt de indeling van het programma in samenspraak afgestemd op uw wensen. 

 

Thema’s

Is er een actueel thema waar u op in wilt haken, of wilt u het feest gewoon een bijzondere sfeer meegeven? Om uw feest echt bijzonder te maken en een uniek tintje te geven biedt Apollo Mega Drive In Show u diverse themashows. 

Verjaardagsfeest 

U kunt Apollo Mega Drive In Show ook inhuren voor een verjaardag, Sarah of Abraham feest of voor andere feestjes. Gegarandeerd een succes! 

Bruiloften 

Party DJ en/of zanger boeken voor uw bruiloft, receptie of ceremonie? De mooiste muziek op uw mooiste dag, tot in de puntjes verzorgd. Apollo Mega Drive In Show heeft shows voor elk budget. Het repertoire varieert van feestmuziek, dance classics en popmuziek van nu.

Zanger en DJ bruiloft, receptie of ceremonie

The good ol’ days are back again! 

DJ en/of zanger inhuren voor een sixties, seventies, eighties of nineties feest? Organiseer samen met Apollo Mega Drive In Show een gezellig retro feest. The good ol’ days are back again met een themafeest waar je terug reist naar de 60's, 70's, 80's of 90's. De hoogtij-dagen van de Rock ’n Roll, Soul, R&B, zoals deze in die jaren ’60 klonken, komen allemaal voorbij. 

Themafeesten Back to the 60's, 70's, 80's of 90's

Bedrijfsfeesten

Feest DJ en/of zanger inhuren voor een bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? Keuze uit verschillende avondvullend programma's. Altijd een geslaagd feest of evenement. Alle shows inclusief professionele geluidsinstallatie, decor en licht. Het geluid kan op alle gewenste niveaus ingeregeld worden.

 

Feestje Thuis?

DJ en/of zanger huren voor een feestje bij u thuis? Door heel Nederland en ook voor feestjes bij u thuis zoals een verjaardagsfeest of een gezellige barbecue. Nederlandstalig of de allergrootste pop hits. Dance-classics of gezellige Hollandse meezingers. Jij mag kiezen, want het is jou feestje!

 

Feestelijke Evenementen 

Apollo Mega Drive In Show boeken voor café,
braderie, dorpsfeest, kermis, of elk andere feestelijk evenement? Onze Dj's en Zangers brengen een gezellige live show met muziek voor alle leeftijden en voor elke doelgroep. Wilt u informatie over onze shows, neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & DJ  Lees echte reviews  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact Veilig boeken ✓ Door heel Nederland!


Wat vinden anderen van Apollo Mega Drive In Show?

Koert Vullings - Lelystad

Top Show! Goeie opbouw van de feestavond en echt alles zat er in. Op de juiste moment pakte je het publiek met afwisselende thema’s. Zuid Amerikaans, Feest Muziek, Dance…. Heb al veel deejay’s aan het werk gezien maar jij bent absoluut de beste! Draaien, zingen, percussie. Petje af voor jou. Helemaal top! A night to remember with lovely people in the house.

Lees meer reviews …


Apollo Mega Drive In Show staat al jaren garant voor goede muziek en ‘n leuke sfeer met de lekkerste hits van toen & nu